Over ons

 

Hallo, mijn naam is Inge en ik heet je van harte welkom hier op mijn site.

Ik ben een 'veertiger' moeder en vrouw, met Hongaarse en Nederlandse roots. 

Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door gezond eten, reizen en gewoon genieten van het leven. Al zeg ik geen nee tegen af ​​en toe een restaurantbezoekje met een glaasje wijn, want 'wijnen' moet zo nu en dan kunnen. 

Maar natuurlijk ben ik ook gecertificeerd Detox-coach (training via International school of Detoxification and regeneration, getraind door Dr. Robert Morse zelf) en iriscopist

Hier op Detox your Eyes vind je allerlei detox programma's, mogelijkheden voor iriscopie analyse... kortom alles om een ​​gezond lichaam, mentale gezondheid en een 'kick-ass' spirit te bereiken. 

Ik geloof echt dat onze gezondheid direct wordt beïnvloed door alles wat we eten, drinken, op onze huid smeren en hoeveel we bewegen. 

Genezing is heel eenvoudig. We verwijderen eenvoudigweg de obstakels die we in het lichaam hebben gecreëerd. 

Je lichaam heeft een 'riool' dat bekend staat als het afvalsysteem dat afval uit je biljoenen cellen verwijdert. Het is 4 keer groter dan je bloedsysteem en omringt elke cel. Als je voedsel eet dat niet voor mensen bedoeld is, heeft het lichaam een ​​'immuunreactie' en maakt het slijm aan om zichzelf te beschermen. Dit verstopt het lymfestelsel en moet worden opgeruimd, anders heb je er onnodig last van. 

Wanneer je 'riool' een back-up wordt van zuur (acidose) begint het cellen, weefsels, organen, gewrichten en botten, enz. af te breken... Het wordt ook een broedplaats voor ziekteverwekkers zoals virussen, schimmels, bacteriën, parasieten, . ..

Daarom is celzuivering zo belangrijk. 

Door terug te keren naar onze natuurlijke voeding en onze fouten uit het verleden op te ruimen (kruiden, lichaamsbeweging, enz.) Worden we uiteindelijk weer gezond. 

Het is echt zo simpel!!

Start je pad van 'Hellville' naar 'Wellville' met mij 

SCHRIJF JE IN VOOR COACHING