Over ons

Hallo, mijn naam is Inge en ik wil je hier op mijn site verwelkomen.

Ik ben een 'forty-something' mama en vrouw, met Hongaarse en Nederlandse wortels. 

Ik ben altijd gepassioneerd geweest door gezond eten, reizen en gewoon genieten van het leven. Hoewel ik niet nee zeg tegen af ​​en toe een restaurantbezoek met een glaasje wijn, omdat 'wijnen' zo nu en dan is toegestaan.

Maar natuurlijk ben ik ook een gecertificeerde detox-coach (training door internationale school van ontgifting en regeneratie, getraind door Dr Robert Morse zelf).

Hier op 'Detox your Eyes' vindt u allerlei detox-programma's, mogelijkheden voor iridology-analyse ... kortom, alles om een ​​gezond lichaam, geestelijke gezondheid en een 'kick-ass' geest te bereiken.

Ik geloof echt dat onze gezondheid direct wordt beïnvloed door alles wat we eten, drinken, op onze huid smeren en wat we denken.

Genezing is heel eenvoudig. We verwijderen gewoon de obstakels die we in het lichaam hebben gemaakt.

Uw lichaam heeft een "riool" dat bekend staat als het afvalsysteem dat afval uit uw biljoenen cellen verwijdert. Het is 4 keer groter dan uw bloedsysteem en omringt elke cel. Als je voedingsmiddelen eet die niet bedoeld zijn voor mensen, heeft het lichaam een ​​'immuunrespons' en maakt het slijm om zichzelf te beschermen. Dit verstopt het lymfestelsel en moet worden gewist, anders lijd je onnodig.

Wanneer uw 'riool' een back-up van zuur (acidose) wordt, begint het de cellen, weefsels, organen, gewrichten en botten, enz ...aan te tasten,  het wordt ook een fokterrein voor pathogenen zoals virussen, schimmels, bacteriën, parasieten,. ..

Dat is de reden waarom cellulaire zuivering zo belangrijk is.

Door terug te keren naar ons natuurlijke dieet en onze eerdere fouten uit het verleden (met behulp van kruiden, beweging, enz.) Worden we uiteindelijk weer gezond.

Het is echt zo eenvoudig !!

Begin je pad van 'Hellville' naar 'Wellville' met mij