Rauw voedsel en raw fruit dieet

Jezelf gezond maken met een raw food dieet

 

VERANDERING VAN LEVENSSTIJL

Ons moderne dieet bevat te veel van wat als 'zwaar' voedsel wordt beschouwd. Enkele voorbeelden hiervan zijn bewerkte koolhydraten, verzadigde vetten, zetmelen en complexe suikers. Deze voedingsmiddelen vullen ons en stillen snel onze verlangens, maar bieden geen echte voeding. Resultaat :  gewichtstoename, vermoeidheid en traagheid die in onze hele maatschappij is terug te vinden.

Een raw food dieet daarentegen omvat verse en voedzame rauwe groenten en fruit, bessen, fruit/groentesappen, noten en zaden. Met een focus op het gebruik van de beste lokale, biologische en seizoensgebonden producten . Het is het tegenovergestelde van wat we kennen, en deze andere en lichtere benadering van voedsel blijft formidabele resultaten opleveren. 

 

ZELFgenezing met RAW VOEDSEL

 We pleiten voor een rawfood-dieet als onderdeel van de all-inclusive genezingservaring. We zijn wat we eten, en dit speelt een centrale rol in een duurzame levensstijl of genezingsproces op de lange termijn . 

We moedigen je aan om de rauw voedsel levensstijl te omarmen als jouw manier om het lichaam te voeden met de beste voedingsstoffen die je kunt vinden. Wanneer u het zware voedsel met weinig voeding verwijdert en in plaats daarvan licht verteerbaar voedsel met veel voeding consumeert, kan het lichaam beginnen te genezen en zult u zichzelf snel ook een pak lichter voelen.

Een gemakkelijke manier om dit genezingsproces te begrijpen, is dat de energie die voorheen werd gebruikt en vaak werd verspild bij het afbreken van zwaar voedsel, nu elders kan worden gebruikt. 

Zo leggen we de basis voor zelfgenezing en het starten van een ontgiftingsproces in het lichaam.

 

 

Dr MORSE DETOX FILOSOFIE

Samen met het gebruik van rauw voedsel als basis van onze genezingsmethode gebruiken we ook detox-protocollen voor meer en diepere genezing . We houden ons aan de filosofie van Dr. Morse, die een persoonlijk voedingsprotocol  biedt dat is samengesteld rond uw ontgiftingsbehoeften, doelen en algehele gezondheidsstatus. 

Het mooie van de detoxfilosofie van Dr. Morse is dat het elk systeem van je lichaam revitaliseert, gifstoffen reinigt en het proces van volledige celregeneratie initieert. 

Deze methode in combinatie met rauw voedsel wordt gebruikt voor orgaangenezing, verschillende ziekten en andere chronische of degeneratieve aandoeningen. 

START JE RAW FOOD HEALING REIS